Dessau 1926 Flatline


A Dessau 1926 Flatline sorozat a Hugo Junkers és a híres Bauhaus művészek, köztük Marcel Breuer, közötti produktív együttműködésre utal. Az extra lapos órák csodálatosan illeszkednek a csuklóhoz és egyenletesen helyezkednek el a mandzsetta alatt. Az időtlen elegancia kényelmes viselettel párosul.

Edition 3 Eurofighter


A Junkers Eurofighter új kiadása izgalmas, sportos és robusztus tokkal, koronavédővel és piros stopper inditó gombbal. Továbbá kézzel készített számlap és a jól bevált Valjoux automata 7750-es szerkezet jellemzi. Ebből a különleges repülő kronográf órából mindösszesen 1000 darab készült.

Eisvogel F13


1923. nyarán a Junkers F13 EISVOGEL befejezte az első repülést Spitsbergenből az Északi-sark irányába. Az EISVOGEL kollekciót ennek a kalandos sarkvidéki utazás emlékének szántuk. A sorozat órái a kézi megmunkálást, a technikai szakértelem és a kifinomult formatervezés hagyományait tükrözik.

Eisvogel F13 Lady


A sikeres "Eisvogel" kollekció női változata a sorozat elegáns oldalát mutatja be. A klasszikus, áramvonalas tokot a népszerű 36 mm-es méretben alkották meg. A finom Swarovski kristályok és a színes indexek hangsúlyozzák az órák női báját.

Expedition South America


Az 1923-ban Kubától Argentínáig tartó merész Junkers expedíció által ihletett férfi és női órák gyűjteménye, mely az időtlen retro varázst idézik. A kiváló minőségű anyagok és az exkluzív kivitelezés kiemeli a rendkívüli órák minőségi színvonalát.

Expedition South America Lady


Ez a klasszikusan elegáns női karóra a hagyomány és a stílus új megjelenését képviseli. Különösen nőies anyagokkal díszített, mint például a gyöngyház és a Swarovski kristály. A számlap különleges vonásai kiemelik az óra sikkes stílusát, amely a kronográf funkciónál és a másodpercmutatónál is megjelenik.

Flight Control


A JU 52 pilótafülkéje a lenyűgöző kijelzőkkel és eszközökkel nagyon vonzó még a mai ember számára is. Ugyanezt az érzést közvetítik a "Flight Control " család órái egy repülőgép műszerfalának motívumaival.

G38 ED. 1


Ez a család a G38-ra emlékeztet, amely a korának legnagyobb repülőgépe és Hugo Junkers technikai mesterműve. A retro design időtlen eleganciája kapcsolódik a minőséggel és a szakértelem hagyományával: stílusos időmérő minden alkalomra.

G38 ED. 2


Ez a család a G38-ra emlékeztet, amely a korának legnagyobb repülőgépe és Hugo Junkers technikai mesterműve. A retro design időtlen eleganciája kapcsolódik a minőséggel és a szakértelem hagyományával: stílusos időmérő minden alkalomra.

Himalaya Pearls Lady


Egy időmérő, amit a modern hölgyekek készítettek: a svájci szerkezet stopperfunkciója az óra sportos jegyét mutatja. A gondosan kidolgozott számlap az arany részletekkel az időtlen szépségre utal. Az óra – a viselője stílusához illeszkedve – fém- és bőrszíjjal is elérhető.

Hugo Junkers


Egy óracsaládot szenteltek Hugo Junkers professzor születésének 150. évfordulója alkalmából, aki a német repülés legnagyobb úttörője. A legendás JU52-es repülőgép szellemében ez az egyedi karstopperes óracsalád tükrözi a névadó haladó gondolkodását és innovatív újításait.

IRON ANNIE Amazonas Impression


A D-AQUI típusú "Iron Annie" repülőgép az "Amazonas" név alatt repült 1957-től 1963-ig Equadorban a Transportes Aereos Orientales légitársaság intézményén belül. Rakományt és utasokat egyaránt szállított az egész Amazonas területén, mely trópusi esőerdőinek, gyönyörű kék vizének, s finom tengerparti homokjának esztétikai benyomását, s az Amazonas egyedülálló hangulatát a kollekció minden részletében igyekszik megjeleníteni.

IRON ANNIE Bauhaus


A Bauhaus építészet a modern kor története.A lecsökkent és tiszta Bauhaus design elvesztette a lenyűgöző tulajdonságait, és sikeres újjáéledést talált az időtlenül szép Iron Annie Bauhaus órákban.

IRON ANNIE Captains Line


Exkluzív sorozat egy Iron Annie D-AQUI repülőgép kapitányához. A klasszikusan szép kivitel hangsúlyozza ki az órák értékét.

IRON ANNIE Classic


Stílusos megjelenés, gyönyörű részletek - az új Classic Line sorozat hangsúlyozza az intelligens eleganciát, amely sugárzik, a nyugalomban ezáltal 60-as évek klasszikus divatját idézi.

IRON ANNIE D-Aqui


A D-AQUI sorozat az Iron Annie óragyűjtemény középpontja. A legendás gépek hullámos szerkezete a szeretettel megmunkált számlapokon köszön vissza. Az óradizájn mesterművei és ezzel egyértelműen a repülős órák közé sorolható az Iron Annie D-AQUI család.

IRON ANNIE Flight Control


A D-AQUI repülőgépek pilótafülkéje lenyűgöző kijelzőivel és eszközeivel még mindig nagyon különleges vonzerőt jelent a mai ember számára. Ugyanezt a lenyűgözést a "Iron Annie Flight Control " sorozat órái közvetítik a számlapok finom egyedi kidolgozása révén.

IRON ANNIE G38


A nagy testvéréhez, a G38 családhoz hasonlóan az új IRON ANNIE G38 Dessaut is a légi közlekedés ihlette. Amilyen az Airbus A 380 ma, olyan volt a Dessauban épített G38 az 1930-as években: a világ legnagyobb négymotoros utasszállító repülőgépe. A német mérnöki munka, az abszolút tökéletesség elérése és a határok átlépése iránti szándék lehetővé tette ennek a technológiai csodának a felépítését. A műszaki finomság és az elegancia, az erőteljes, de diszkrét megjelenés e varázslatos kombinációja határozza meg az új IRON ANNIE G38 Dessau karakterét és megjelenését.

IRON ANNIE G38 Dessau


Ezek az órák emlékeztetnek a G38-ra, a kor legnagyobb repülőgépére és egy technológiai csodára. Az órák formatervezése megfelel az időtlen retro stílusnak és minden alkalomhoz illeszkedő gyönyörű időmérőt hoznak létre.

IRON ANNIE Jubileumsmodell 30 Years


Lorem ipsum - The new edition of the Junkers Eurofighter thrills with its sporty and robust casing, crown protector and red push start. As well as the hand-finished dials with appliqués it comes with the tried-and-tested Valjoux automatic movement 7750. This unusual aviator chronograph is limited to just 1,000 pieces.

IRON ANNIE Wellblech


Az Iron Annie WELLBLECH sorozat a Iron Annie karórák gyűjteménye. A különleges konstrukciójú számlapok a legendás D-AQUI repülőgépek hullámlemez szerkezetét tükrözik

JU52 D-AQUI


A JU 52 D-AQUI sorozat a Junkers karórák szíve. A kedvelt, egyedi számlapok tükrözik a legendás Junkers repülőgépek hullámlemez szerkezetét. Ezek a karórák tervezés remekművei és ez különbözteti meg a JU52 D-AQUI órát a többi pilótaórától.

Junkers Bauhaus


Hugo Junkers nemcsak brilliáns mérnök volt, hanem nagy csodálója az expresszionista festészetnek és a modern dizájnnak is. Ennek következtében szoros és nagyon termékeny kapcsolatot alakított ki a Bauhaus mozgalom művészeivel, amely Dessau-ból ered. Hűséges Marcel Breuer mottójához: "A jó művész együtt dolgozik a jó mérnökkel", Hugo Junkers átvette a Bauhaus mozgalom magas esztétikai igényeit a saját repülőgépeinek megalkotásakor.

Junkers Bauhaus LADY


A domború üveg és az egyszerű mégis elegáns számlap tökéletesen jelenítik meg a Bauhaus-esztétikát. Néhány modell Swarovski kristályokkal díszített, amelyek különlegessé teszik ezeket a női órákat. Tökéletes karóra a modern és trendkövető hölgyek számára.

Junkers Chronometer Glashuette Observatory


Ezek a kiváló minőségű órák a Glashütte obszervatórium kronométer tanúsítványával vannak ellátva. Azért, hogy ezt megkaphassák, az órákat 15 napig folyamatosan és minden lehetséges beállítással tesztelik. Csak azok az órák bírnak az áhított certifikációval, amelyeknél a napi átlagos időbeli eltérés 2 és 5 másodperc között marad. Így garantálhatjuk a legmagasabb szintű pontosságot és minőséget, amely világszínvonalú.

Mountain Wave Project


Az általunk szponzorált Mountain Wave Project két bátor vitorlázórepülő pilóta történetét mutatja be, akik átrepültek a Mount Everest (8849 m) felett ahol -46 °C foknál is hidegebb volt. A Német Légtér Központtal (DLR) együtt elvégezték a hegy első 3D-s mérését, melynek segítségével a hegymászók számára jobb mentési útvonalakat határozhatnak meg. A különleges Junkers automata óra, a "Mount Everest", amelyet kifejezetten erre a projektre terveztek, olyan kék színű számlappal rendelkezik, amely tükrözi az eget mint a földet körülvevő legmagasabb csúcsot.

Spitzbergen F13


Egy 1000 kilométeres repülés az északi jégvilág felett. A Spitzbergen sorozat a Junkers F13 repülőgép kalandos és extrém északi sarkvidéki repülésének állít emléket.  Ezek az órák a magas színvonalnak köszönhetően a legmagasabb követelményeket is kielégítik. Egy időmérő az igazi kalandorok számára.

Tante JU


Ez volt valaha a világ legbiztonságosabb repülőgépe - a legendás Ju 52, melyet "Tante Ju" –nak is neveznek. Még ma is létezik nyolc darab, ebből a robusztus és megbízható modellből. A "Tante Ju" kollekciót a megbízhatóság, a műszaki innováció, a minőségi kivitelezés és a különleges design jellemzi. Ebben a családban minden óra egy valódi klasszikus darab.

Worldtimer


New York, London vagy Tokió. Ma otthon - holnap pedig utazunk a világ körül. A JUNKERS Chronograph Worldtimer a pontos időt mutatja az összes időzónában, ezáltal az Ön teljesen megbízható utazópartnerévé válik.