Bauhaus


Letisztult színes stílus és "a forma követi a funkciót" ezt az irányzatot képviseli a BAUHAUS filozófiájához híven. Az új Bauhaus óramárka kiadása azért különleges mert a családi kézben lévő POINTtec óragyártó cég megvásárolta az egykori VEB Uhrenwerke Ruhla óragyártó céget és ezzel együtt a Bauhaus épületét.

IRON ANNIE Amazonas Impression


A D-AQUI típusú "Iron Annie" repülőgép az "Amazonas" név alatt repült 1957-től 1963-ig Equadorban a Transportes Aereos Orientales légitársaság intézményén belül. Rakományt és utasokat egyaránt szállított az egész Amazonas területén, mely trópusi esőerdőinek, gyönyörű kék vizének, s finom tengerparti homokjának esztétikai benyomását, s az Amazonas egyedülálló hangulatát a kollekció minden részletében igyekszik megjeleníteni.

IRON ANNIE Bauhaus


A Bauhaus építészet a modern kor története.A lecsökkent és tiszta Bauhaus design elvesztette a lenyűgöző tulajdonságait, és sikeres újjáéledést talált az időtlenül szép Iron Annie Bauhaus órákban.

IRON ANNIE Captains Line


Exkluzív sorozat egy Iron Annie D-AQUI repülőgép kapitányához. A klasszikusan szép kivitel hangsúlyozza ki az órák értékét.

IRON ANNIE Classic


Stílusos megjelenés, gyönyörű részletek - az új Classic Line sorozat hangsúlyozza az intelligens eleganciát, amely sugárzik, a nyugalomban ezáltal 60-as évek klasszikus divatját idézi.

IRON ANNIE D-Aqui


A D-AQUI sorozat az Iron Annie óragyűjtemény középpontja. A legendás gépek hullámos szerkezete a szeretettel megmunkált számlapokon köszön vissza. Az óradizájn mesterművei és ezzel egyértelműen a repülős órák közé sorolható az Iron Annie D-AQUI család.

IRON ANNIE Flight Control


A D-AQUI repülőgépek pilótafülkéje lenyűgöző kijelzőivel és eszközeivel még mindig nagyon különleges vonzerőt jelent a mai ember számára. Ugyanezt a lenyűgözést a "Iron Annie Flight Control " sorozat órái közvetítik a számlapok finom egyedi kidolgozása révén.

IRON ANNIE G38


A nagy testvéréhez, a G38 családhoz hasonlóan az új IRON ANNIE G38 Dessaut is a légi közlekedés ihlette. Amilyen az Airbus A 380 ma, olyan volt a Dessauban épített G38 az 1930-as években: a világ legnagyobb négymotoros utasszállító repülőgépe. A német mérnöki munka, az abszolút tökéletesség elérése és a határok átlépése iránti szándék lehetővé tette ennek a technológiai csodának a felépítését. A műszaki finomság és az elegancia, az erőteljes, de diszkrét megjelenés e varázslatos kombinációja határozza meg az új IRON ANNIE G38 Dessau karakterét és megjelenését.

IRON ANNIE G38 Dessau


Ezek az órák emlékeztetnek a G38-ra, a kor legnagyobb repülőgépére és egy technológiai csodára. Az órák formatervezése megfelel az időtlen retro stílusnak és minden alkalomhoz illeszkedő gyönyörű időmérőt hoznak létre.

IRON ANNIE Wellblech


Az Iron Annie WELLBLECH sorozat a Iron Annie karórák gyűjteménye. A különleges konstrukciójú számlapok a legendás D-AQUI repülőgépek hullámlemez szerkezetét tükrözik

Iron Annie F13 Tempelhof


Az IRON ANNIE kollekció a jól ismert D-AQUI lajstromjelű JU52 repülőgépre emlékeztet. Legendás példaképükhöz hasonlóan minden IRON ANNIE karóra a megbízhatóságot, a műszaki innovációt, a kiváló minőségű dizájnt tükrözi. Minden órát magasan képzett németországi óragyártó gyárt.